Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2007 12:35 - Опасната реалност, пред която съвсем скоро ще се изправим!
Автор: val Категория: Други   
Прочетен: 14336 Коментари: 29 Гласове:
0

Последна промяна: 25.07.2007 11:17


    Из 1-ви брой от 2007г. на списанието за християнска просвета „Братска Любов”:

    „Здравейте приятели! Желая да споделя с вас една информация, която е твърде важна, за да я пренебрегнем и е достатъчно актуална и драматична за бъдещето и съдбата на всеки от нас. Аз, Теофил, създателят на сайта „ТЕОСФЕРА” /www.teosfera.narod.ru/,пребивавайки в Испания, съм свидетел за следните новини, съобщени по телевизията и радиото. Обобщавам накратко:
„От месец март 2008г. Започва имплантация на населението на „Дигитален Ангел” – МИКРО-ЕЛЕКТРОНЕН ЧИП-ИМПЛАНТАНТ с големината на оризово зърно, която трябва да завърши до края на същата година. Предназначението на Digital Angel е да замени всички налични документи за самоличност, а така също и всички банкоматни и кредитни карти. Имплантацията на Digital Angel е задължителна и се извършва върху дясната ръка или челото. Digital Angel заменя необходимостта от използване на пари в брой, като всякакъв вид плащания ще се извършват по електронен път. Ръководителите на всички развити страни са взели решение за повсеместно въвеждане и имплантиране на Digital Angel на цялото население по света и това ще бъде осъществено в най-кратки срокове (по всяка вероятност до 2010г.). Понастоящем се изчаква избирането и установяването на власт на ЧОВЕКА, който ще оглави вече функциониращата система и ще я задейства в пълните й възможности. Digital Angel е чип, съдържащ идентифицираща приносителя си информация и постоянно излъчван идентификационен код-номер за всеки човек, ретлансиращ се от СРЗ-сателити към Глобалния СВЕТОВЕН МЕГА-компютър (БЕАСТ, преведено „ЗВЯРА”), намиращ се в Люксенбург (Белгия). Идеята е, че имплантирането на Digital Angel ще изключи изгубването от човек на каквито и да било документи, удостоверяващи идентичността, образованието, криминалното минало, здравното състояние и др. Увеличава се сигурността на хората срещу отвличане, тъй като местонахождението на всеки се следи постоянно от GPS-сателити. Финансовите злоупотреби са изключени, той като при изваждане на ИМПЛАНТА от тялото на човека, той спира да функционира, а към глобалния компютър се изпраща съобщени, че той е вън от тялото му. Digital Angel осигурява също откриването на изгубени хора, а също и свързва пациентите с компютъра на личните им лекари, като изпраща информация за тяхното здравословно състояние (кръвно налягане, сърдечен пулс, кръвна захар и др.)”     Изложената по-горе информация е тази, която е популяран и излагаща единствено предимствата на Digital Angel, които биха ни убедили да го приемем в тялото си и така да добавим още малко „сигурност” в нашия несигурен свят. А сега желая да ви запозная с информацията, която нико пропагандатор и рекламатор на Digital Angel няма да разкрият пред нас – обикновените и не чак толкова обикновени хора! Фактите са истински и са следните:
     Без наличието на
Digital Angel вие няма да можете да продавате (осъществявате собствен бизнес) и да купувате, той каот всеки друг метод за разплащане ще бъде изключен и направен излишен. Това положение ще направи живота ви изключително труден при положение, че откажете имплантацията на CHIP666. Въпреки това вие ще бъдете истински духовно и психически свободен за този кратък 3,5 годишен период на Digital Angel, краят на който ще завърши с унищожаването на Новия световен ред на Антихрист и установяавнето на Божието управление на земята с Второто пришествие на Исус Христос. Библейското значение на „края на света” не е унищожение на земята и хората по нея, но е унищожение на злото и злата политика на власт на земята и установяването на Божието управление на мир и любов!

1. Чип имплант - Digital Angel е с двустранна връзка между човека приносител и Световния мегакомпютър – „БЕАСТ”.
2. В Digital Angel е вложена технология, позволяваща ПСИХИЧЕСКИ КОНТРОЛ над мислите и убежденията на хората.
3. Постоянно излъчваният идентификационен номер за всеки човек е различен, освен първите три кодови цифри,които са 666.
4. Числовият код, който активира световния компютър в Люксембург е 666.
5. Информацията за всяка банкова сметка, с която вие боравите чрез вашите кредитни и банкоматни карти или Digital Angel по целия свят, се съхранява и обработва от Мегакомпютъра „БЕАСТ” в Люксембург, и номера на вашата сметка започва с 666, като представлява осемнадесет цифрен код, съдържащ три групи от по шест цифри. Първите три са 666, след това кода на вашата област в света и накрая – вашият индивидуален номер.
6. При повреда във вашия Digital Angel (която се предполага, че е изключена), вие ще получиет силноболезнена и обезобразяваща язва по цялото тяло.
7. Чрез Digital Angel вие ще се превърнете в киборг-биоробот, част от МАТРИЦАТА. От една страна ще бъдете изцяло под психическия контрол на една сатанинско-технологична система, удовлетворяваща интересите на господарите на Новия световен ред, начело с АНТИХРИСТ! От друга страна технологията - Digital Angel представлява в същността си форма на ДУХОВЕН ВАМПИРИЗЪМ, изсмукваща вашата жизнена духовна сила, превръщайки ви в ЗОМБИ. Жизнената духовна сила, която господарите на Новия световен ред ще придобият чрез Digital Angel, ще им даде свръхестествена демонична власт над човечеството.
8. Приемането на Digital Angel като имплант във вашето тяло ще бъде най-арогантният ак на БОГОХУЛСТВО И ПОКЛОНЕНИЕ ПРЕД САТАНА, следствието на което е вечната погибел на човешката ви душа.       Всичко споделено дотук е от позицията ми на християнин:     Първо, защото съм християнин! И второ, защото днешната и утрешната реалност е изпълнение на предсказанията, записани в Библията, в Откровение на Йоан 13 гл. И много други библейски пасажи! Никоя друга книга освен Библията не предсказва с такава поразителна точност случващото се днес и ако подминем с присмех и неверие инфорамцията и решенията, пред които се изправяме днес и утре, то отговорността за предстоящия ужас ще бъде само наша! Аз вярвам и се надявам, че мнозина от вас, които четете написаното тук, ще вземете правилното решение, когато дойде моментът.       НА СЛЕДНИТЕ ДВА АДРЕСА ВИЕ ЩЕ ВЛЕЗЕТЕ В САЙТ, КЪДЕТО ЩЕ БЪДЕТЕ ЗАПОЗНАТИ НАЙ-ПОДРОБНО И РЕАЛИСТИЧНО С ПОСТОЯННО ОБНОВЯВАЩАТА СЕ И АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ, СВЪРЗАНА С НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД НА АНТИХРИСТ И БЕЛЕГА НА ПРЕКЛОНЕНИЕТО ПРЕД НЕГО – ПРИЕМАНЕТО НА CHIP666: На адрес: http://webtranslation.imtranslator.net/ се намира транслатор-преводач, с който можете да превеждате цели интернет страници, въвеждайки адреса на интересуващата ви страница и определяйки от какъв и на какъв език желаете превода. Най-близкият до българския език, на който можете да превеждате е руският, понеже няма с български превод.
Уебстраницата на Digital Angel Corporation: www.digitalangelcorp.com
Би било добре, ако изучавате и разпространявате тази информация с приложените линкове. БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ! Теофил"


Електронен вариант на статията: http://brlubov06.hit.bg/Bratska0701.pdf

Уебсайт на списанието: http://www.bratskalubov.hit.bg/


Тагове:   реалност,   Опасната,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. leif - ???
21.07.2007 13:18
Надявам се подобни идеи да са в къга на шегата:)
цитирай
2. darkanion - ами..
21.07.2007 22:55
аз още като прочетох положителните и се откзах.. ПОнеже първата ми мисъл беше, че няма да имам свобода.. А още повече след като могат да ме контролират и да вредят на тялото ми... Който го е измислил тва нещо, да измисли нещо друго..
цитирай
3. impheatus - dobre,
22.07.2007 13:28
добре, стори ми се малко фантастично, но потърсих в google и за... 20 секунди успях да намеря сайта на самата корпорация на "Дигиталния ангел": www.digitalangelcorp.com Там в секция новини има много интересна информация коя страна, за кои свои военни части и за колко милиона долара е сключила договор с корпорацията. :) Сърбия е поръчала 200 000 такива чипа за следене на домашни животни и добитък. :))) Споменава се многократно ВВС на Великобритания, САЩ, дори Холандия... интересно е!
цитирай
4. val - Ами никак не е шега!!!!
23.07.2007 09:10
Дори напротив - истина е! И само Библията говори за това и то доста добре е описано всичко, което предстои. Написано е "за всички, които имат уши, да чуят".

Нека всеки сам помисли за себе си!
Поздрави и усмихнат ден!
цитирай
5. justdenny393 - :O
24.07.2007 17:45
Upla6ihte meq be hora! Ako tova nqkoga se slu4i 6te byda prinudena da jiveq kato Robinzon Kruzo(bez maitap)! 6te mi byde po-dobre na nqkoi samoten ostrov ot kolkoto s toq digital angel v men. Ujas! Tova li 6te e kraq na normalnoto ni sy6testvuvane kato hora?Dano podobna forma na jivot ne dostigne do BG
цитирай
6. val - Justdenny393, добре дошла в блога ми - първо!
25.07.2007 09:52
Ами радвам се, че мислиш така - че предпочиташ да живееш като Робинзон Крузо, вместо да приемеш имплантанта. Имай предвид обаче, че е пълната истина. Скоро се надявам да сложа в нов пост и някои от местата, в които Библията говори и съвсем ясно и категорично дава информация за този "белег на звяра" - тоест имплантанта,който се слага на челото или на дясната ръка.

Предизвикателството е, че когато настъпи този момент човек трябва много ясно да знае какво иска - и тук е заложен животът му!! Ако откажеш да приемеш имплантанта най-вероятно ще трябва да платиш с живота си, но по-добре такава смърт, отколкото да се отрече човек от СЪЗДАТЕЛЯТ си и да поругае по подобен начин Жертвата на Исус Христос на кръста!

Радвам се, че публикуването на този материал "отваря очите" на много хора! Дано наистина да има нужният и за слава на Господа ефект - пробуждането на хората за реалността.

Иначе - на всички препоръчвам да направят както impheatus е направил - да потърси в googleи ще открие и информация на български език дори....

Успешен ден!
цитирай
7. анонимен - ужас
25.07.2007 18:37
това е ужасно
цитирай
8. анонимен - май става лошо...
25.07.2007 20:26
май става лошо...
цитирай
9. анонимен - малко е объркващо
27.07.2007 23:50
според Библията това няма да стане,защото в 2Сол.2гл,6 и 7 стих. няма да стане първо защото църквата не е грабната, и грабването няма да стане както според някой смятат че, ще бъде след скръбта то тогава не е за мен грабване,молете се да ви пази Бог от такива обърквания и да ви дава откровение. всяко нещо да се свирява с Библията братя. Бог да благослови всички читатели и християни
цитирай
10. анонимен - не чакай грабването като спасение от събитията
30.07.2007 23:04
Ако чакаш грабването, може да бъдеш неприятно изненадан и всеки надяващ се на него, може да се заблуди! Просто бъди буден и готов във всеки един момент да разпознаеш времената и знаците, а не се надявай да ти бъдат спестени всички трудни изживявания! Може да се окаже че трябва да минеш през някои-бъди готов!
цитирай
11. анонимен - не чакай грабването като спасение от събитията
30.07.2007 23:06
Ако чакаш грабването, може да бъдеш неприятно изненадан и всеки надяващ се на него, може да се заблуди! Просто бъди буден и готов във всеки един момент да разпознаеш времената и знаците, а не се надявай да ти бъдат спестени всички трудни изживявания! Може да се окаже че трябва да минеш през някои-бъди готов!
цитирай
12. val - Здравейте Анонимни посетители!
03.09.2007 09:46
Всъщност съм по-съгласна с вторият анонимен посетител, че е важно ние да сме будни и да разчитаме Божиите времена и да СЛУШАМЕ ДУХЪТ МУ, а не да си мислим и да се подпираме на грабването! Защото честно казано, аз като чета в Словото никъде точно не е казано, че ще бъдем грабнати преди някои събития. Не мога да кажа, че твърдо съм за някоя "теория" - все още търся Божият отговор и конкретно разкриване на смисъла на Словото за последните дни. Не бих искала да говорим за това дали и кога ще бъдем грабнати, дали ще останем по време на голямата скръб или изобщо в някакви трудности, но как да си обясня и всички онези места в Библията, където сме наставлявани да издържаме, да устояваме, да се съпротивляваме до смърт, да вярваме ...

Надявам се да не проповядваме "неделното християнство" - Господ ни обича и ще ни спаси!
Да, така е!!! Господ ни обича и заради това предаде Своя Единороден Син за нашите грехове, да пострада праведния за неправедните! А колко сме Му благодарни ние? Как ще изразим любовта и жертвоготовността си към нашия Спасител и Цар? - като просто "избягваме" трудностите и изпитанията? - напротив! Но дано да устоим и с вяра да победим, за да се прославя Отца на висините!

Поздрави и добре дошли!
цитирай
13. анонимен - Milostta Gospodna prebudva do veka!
24.09.2007 14:21
Ako ne e milostta na Gospoda i Negovata blagodat nikoi niama da izdarji. No neka da jiveem kato edni koito vijdat Nevidimia. Ne boite se, kogato vidite vsichko tova da stava znaite che izbavlenieto ni idva skoro.

Amin!
цитирай
14. анонимен - Бъдете трезвени и бдете!
24.09.2007 15:04
Здравейте, приятели!
Пиша от позицията си на вярващ християнин и запознат с техниката човек, инжинер по образование.

Словото ни призовава да бъдем трезвени и да не се завличаме по всяко учение, минаващо през света. Теорията на конспирацията, която броди от няколко десетки години, има за цел да всели страх и да заблуди колкото може повече хора с цел да бъдат по-лесно манипулируеми след това те. По мое мнение същински автор на тези полуистини и измами е самият баща на всяка лъжа, дяволът. Не падайте жертви в неговите лапи, като лесно се поддавате да ви изплашат или измамят, проверявайте всяка информация внимателно и се молете Бог да ви даде мъдрост да проумеете, когато нещо ви тревожи. А дори да е истина, Откровение ни казва, че нещата ще бъдат така, ние нито може, нито трябва да ги променим. Не се грижете за утрешния ден, доволно е и проблемите на днешния, нашият небесен Отец ще снабди всяка наша нужда!

Сега по същество: авторът на тази новина, Теофил, управлява сайт, в който се говори подробно за правене на енергия от нищото, за антигравитация, за управление на времето и пространството, за уфология, ми говори само за прикрито под научни имена проповядване на Ню-ейдж глупостите с научни имена. Забележете в самата "новина" текста:

"От друга страна технологията - Digital Angel представлява в същността си форма на ДУХОВЕН ВАМПИРИЗЪМ, изсмукваща вашата жизнена духовна сила, превръщайки ви в ЗОМБИ. Жизнената духовна сила, която господарите на Новия световен ред ще придобият чрез Digital Angel, ще им даде свръхестествена демонична власт над човечеството".

Как, защо, по какъв начин? С малко метал и пет жици получаваме достъп до душата на човека? Нека бъдем мъдри и да познаваме духовете, определено мога да кажа, че духът в тези думи е на сатана, бащата на всяка лъжа, от своите си говори и обикаля, ако може да измами дори избраните.

Разгледах и сайта на компанията с чиповете, никъде не се споменава за планирано имплантиране на всички нации от март месец натам, никъде не се споменава дори за подобни намерения, само слухове и новини в подобни сайтове от 1999 и 2000 година (вижте с гугъл за "digital angel people human"). Там предполагаемият размер не е оризово зърно, а монета. Отделно новините, споменати като масови поръчки за армиите на еди коя си страна, са за САМОЛЕТИТЕ и хеликоптерите на тези армии, проследяване на апаратите, технология, която се ползва от много години както за тях, така и за презокеанските кораби и яхтите. Нищо ново под слънцето, само шум и паника. Спомената новина за Сърбия не е за армията им, а за някаква ветеринарна агенция, за слагане на устройствата във всички домашни животни. Да, звучи притеснително, но не са хора, нека не фабрикуваме новини, а да четем написаното!

Отделно новините за суперкомпютърът в Белгия, наречен ЗВЯРА - четох преди време за него, статияте беше от средата на 80-те или 90-те години, преведена на български много по-късно и представляваща сензация, но само един факт: най-мощните компютри от 80-те са по-слаби като възможности от процесорите, които има и в най-слабия GSM апарат в момента, колко повече за свръх компютри, направени тогава, които побират колосална информация. Това са слхове и полуистини, казани по подходящ начин, за да плашат и заблуждават, нека не бъдем лековерни на всичко!

Основно правило е, когато няма цитиран нито един източник на информацията или източник се цитира, без да се окаже точно име, къде как защо е казано или написано, това е СЛУХ и най-вероятно цели да заблуждава и мами. Вижте, че в "новината" няма цитиран нито един адрес, а само главната страница на компанията с чиповете (да си кажем, "ей верно съществува компанията, сигурно и другото е вярно!"), както и връзка към собствения сайт с ню-ейдж идеология. Нито една уважаване световна медия с новина, нито една дата или място, където да са се събрали "всички световни лидери" и да са решили такова важно нещо, никаква информация освен "внимавайте, лошо!". Говори се общо и неясно, целта е всяване на лъжи и полуистини с цел, която само дяволът знае напълно.

Бог да ни помага да не падаме в клопките му и да ни дава сили да бдим и да чакаме скорошното Му завръщане!
Поздрав на всички :)
цитирай
15. анонимен - Доколко е достоверна тази информация?
24.09.2007 16:16
Отнасям се скептично, към бомбастични новини, към които няма никаква препратка... Как като чета това да разбера дали е истина? само защото пише, че "фактите са истински" ли? Единствената препратка е самият сайт на автора с псевдоним Теофил
www.teosfera.narod.ru
или
http://www.samizdat.biz/teosfera/index.php?pg=2480
който твърди за себе си, че е християнин, но аз не оставам с такова впечатление от сайта му. Торзионни полета, енергии на пространството и прочие глупости... Как да му вярвам?
цитирай
16. анонимен - "digitalen angel"-otgovor
24.09.2007 16:39
pisano e:" posledno vreme e!"
kojto ima u6i neka da slu6a!
Tova e samata istina,koqto e pisana v Bojieto slovo.
цитирай
17. анонимен - Исус идва скоро!
24.09.2007 16:50
Исус наистина идва скоро!
цитирай
18. val - Здравейте анонимни посетители!
25.09.2007 08:56
Благодаря за подробната информация на човекът, който "разбира от техника" - всъщност много съжалявам, че не си оставил името си, но ... нищо - след като прочетох написаното от теб и доста поразмишлявах, всъщност съм склонна да се съглася с теб. Аз също поразгледах малко сайта на човека, но нямах достатъчно време, та .... и на мен лично ми се сториха доста объркващи някои неща, но не се задълбочих много - както един от останалите безименни посетители съветва, предпочетох да си чета Словото.

Та, съгласна съм с теб, но въпреки това ще оставя публикуваното, за да могат християните наистина да бъдат провокирани да помислят и наистина да изпитват нещата. Чудя се обаче дали не е добре да напиша някакво предупреждение, та после да не ме обвини някой за това, че заблуждавам християните и говоря лъжи. Това е въпрос на размисъл и нека Бог ми даде мъдрост в това решение!

Искрено ти благодаря за коментара! С поместването на тази история не съм искала никого да изплаша или нещо подобно - всъщност се вижда, че не аз съм авторът, но исках просто да поразбудя малко братята и сестрите; да се замислим как живеем и делата ни отразяват ли нашата вяра и Истината, че Христос плати цената за нас!

Благодаря за посещението!
Успешна седмица!
цитирай
19. анонимен - :)
25.09.2007 10:44
Здравей, Вал, пише отново "човекът, който разбира от техника". Съжалявам, че не оставих името си, и аз не харесвам анонимните постинги, но не видях къде се пише - казвам се Павел.

Укорът в никакъв случай не беше към теб, а към автора на статията, Теофил. Обръщам се към него, вярвам, че е искрен в желанието си да познава "дълбочините и височините" на света, в който живеем, но опасявам се е тръгнал в погрешната посока на окултни каши от вярвания. Дори в момента чета за непризнатия гений Илия Вълков, който прави водород и кислород от вода и нарича това "окултна наука". Статията е поместена на сайт с име "Беинса дуно", някакво прозвище на Петър Дънов, занимавал се с теософия и окултни практики, проповядвал друго евангелие, правейки себе си антихрист по Йоановите думи.
Дано Бог помогне на Теофил (ако наистина обича Бога) да прозре и позволи на Бог го измъкне от заблудата на сатана!

В обобщение, убеден съм, че е последно време, и също виждам множество знаци за това днес, просто призивът ми беше да не приемаме лековерно всичко, което прочетем, подпечатано с "християнски печат". Множество статии за числото 666, че ще се печата на ръце и крака, приемат написаното в Откровение буквалистично, a там числото е символ за нещо повече (за характера му или кодирано името му, а не просто подписът на Антихрист, по който фасулски лесно ще го познаем).

Уви, и сред зовящите се християни има искрено заблудени, неразбиращи напълно или дори съзнателно стремящи се да заблудят Божиите хора в погрешна посока.

Нека изпитваме всичко и да държим доброто, както ни съветва апостол Павел.
цитирай
20. val - Добре дошъл, Павел!
25.09.2007 10:50
Хубаво име!

Да, определено съм съгласна с теб! - Дано Господ ни държи будни и трезвени, за да не бъдем заблудени и наистина ако Теофил е човек, който истински търси Господа, вярвам, че ще Го намери, защото Словото казва, "че всеки, който Го потърси, ще Го намери"

Добре дошъл отново, в блога ми! Ще се радвам да ме посещаваш по-често!
А, за името - трябва да имаш регистрация, за да излиза автоматично, иначе трябва някъде в коментара да го напишеш - както последния път!

Поздрави и Благословен от Господ Исус ден, изпълнен с радост, мир и любов!

До скоро!
Вал
цитирай
21. анонимен - До опонентите на Теофил
11.03.2008 17:26
Не го познавам лично и няма да му търся кусурите, но написаното за чипа е истина. Българското правителство има план от септември 2008 да почне издаване на нови лични карти с чип - вътре ще има биометрични данни, данни за социалния статус, данни за родословното дърво и кой знае още какво. От чипа в картата до чипа в ръката крачката е една. CHIP666 вече е разработен за хора като имплант под кожата на ръката и на челото. Той ще съдържа всички данни за човека, включително и банковите му сметки. Ще позволява да бъде проследяван, да бъде управляван. Така че имащите се за християни да не се успокояват с лъжите за грабването преди тези събития, щото такова няма да има. Въпрос на време е всеки да бъде изправен пред най-ужасяващия личен избор и пред най-голямото откритие: Христос като Господ и Спасител, ама СЪВСЕМ РЕАЛНО. Аз лично ще избера достойна смърт в името на Христос, а не да стана киборг на дявола и част от неговото "благоденстващо" общество. Но преди това сериозно възнамерявам да му причиня възможно най-големи щети, вреди и пропуснати ползи :-))
цитирай
22. анонимен - код на Сатана 666
25.07.2008 22:21
Ще откажа !!! НЕ ,НЕ ПОЗВОЛЯВАМ да ми слагат чип 666 !!! И няма да мога да си купувам храна, а банката/Сатана/ ще разполага със средсвата ми ! КАКВО ми остава освен да умра като човек и да извикам като ХРИСТОС : МАХНИ СЕ ОТ МЕН САТАНА !!!
цитирай
23. анонимен - kod 666
29.07.2008 00:03
"Солта губи силата си" Признаци за приближаването на края на света

Архиепископ Аверкий (Таушев)

... Ето защо истинският, правилно вярващ християнин не бива да изпитва никаква "паника" пред мрачната картина на Отстъплението, от което така наивно и неразумно се боят някои хора, предпочитащи да "не го забелязват" и да мълчат за него. Истинският християнин знае от думите на самия Спасител, че всичко това "трябва да стане" (Марк 13:7; Лук. 21:9) и той не бива да затваря очи пред действителността, а трябва напълно съзнателно да се отнася към това, което става, правилно да преценява и претегля всички събития, в които се проявява Отстъплението, за да знае как да се държи при тези обстоятелства и да не бъде увлечен от потока на Отстъплението, което може да стане незабелязано за самия него при небрежност и недостатъчно внимание.

Напътвайки ни как да постъпваме в такива случаи епископ Игнатий Брянчанинов казва: "Отстъплението е допуснато от Бога. Не се опитвай да го спреш с немощната си ръка..." Какво означава това? Нима трябва да се примирим с Отстъплението и сами да участвуваме в него? — Не, разбира се! А ето какво: "Отдръпни се, опази се от него самият ти — повече не се иска от тебе. Опознай духа на времето, изучи го, за да избегнеш по възможност неговото, влияние!" ... "Всеки да спасява душата си"
цитирай
24. анонимен - Звяра и код 666
17.11.2008 19:45
Казвате "Всеки да спасява душата си".Ами,ако бебето ти плаче от глад или от болест,а ти нямаш и не искаш чип 666 без него няма да можеш НИТО да КУПУВАШ ,нито ДА ПРОДАВАШ !? ТОГАВА??? Питам ТОГАВА какво ЩЕ ПРАВИШ ???Но аз имам пример в историята ни! КОЧО ЧИСТЕМЕНСКИ - описан от Иван Вазов.Там в оная селска църква през 1876 пред напиращия турски башибозук КОЧО се обърнал към жена си с кърмаче на ръце "НЕВЯСТО?",а тя казала само:ТО да е отзади! МНОГО искам СВЕЩЕННИЦИ да ВЗЕМАТ участие в ТОЗИ ФОРУМ .КЪДЕ СТЕ ВИЕ ДУХОВНИ ВОДАЧИ на БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ? С Е Г А имаме НУЖДА от ВАС !
цитирай
25. val - Добре дошъл Анонимен!
19.11.2008 08:42
Ами, ако бебето ми плаче ли .... точно така бих постъпила и аз - желая да предавам вярата си на децата си, да ги възпитавам в същият дух, независимо колко са големи. Защото животът е от Господа и Той дава и Той взема - докато детето е малко, родителите му вземат решения за него, така че не бих се осмелила да оставя детето си на мъки, знаейки, че най-малките принадлежът на Господа!
цитирай
26. анонимен - сектант или терминатор???
24.12.2008 16:14
ами къде е алтернативата за хората тогава???
при положение че е бъкан света със секти , коя е истинската библия и кой е истинския господ? на кой Исус да се моли човекът заставен със сила да даде ръката или челото си за да го пробият и да натикат в тялото му лайното на 21 век???
светът е помия! за кво му е на някой да разполага със животите на милиарди хора??
кои са тези майстори на чип 666, и най ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС- КЪДЕ Е БОГА ЗА КОЙТО ГОВОРИТЕ ВСИЧКИ??? ИЛИ КЪДЕ Е БИЛ КОГАТО Е ЗАПОЧНАЛО ВСИЧКО?
МАЛКО Е ГАДНО ДА РАЗБЕРЕШ КАК ВСИЧКО КОЕТО СИ ЧЕЛ , УЧИЛ И МИСЛИЛ Е БИЛО ИЗМАМНО ВЪВЛИЧАНЕ И УМИШЛЕНА ПОДГОТОВКА ЗА НЯКЪКВО НАСРАНО ДИГИТАЛНО РОБСТВО, НАЛИ?
целият ни живот е лъжлив! бил е и ще бъде!
знаете ли че извинземни няма??? знаете ли че летящият диск , за който всички мислеха че е корабът на извънземни, е създаден от хора още през 40 те? а знаете ли че целият ви живот е
сън който спите защото мозъците ви са приспивани с храната, водата че даже и с въздуха който дишате???
ЗНАЕТЕ ЛИ ЗА ПЛЕНЯВАНЕТО НА ГЕНИАЛНИ ХОРА И ЗАСТАВЯНЕТО ИМ ДА РАБОТЯТ ЗА ПАРЧЕ ХЛЯБ?
А ЗНАЕТЕ ЛИ ЗА УМЪРТВЯВАНЕТО НА ТЕЗИ ХОРА И ЗА ИЗТРИВАНЕТО НА ПАМЕТТА ИМ С ЛЕКАРСТВА??
замислете се , за какво сте учили , за какво учат децата ви , и какво става с кадърните.
А ДА ВИ ВИДЯ СЕГА???
ГОСПОД ГО НЯМА! ВСЕЛЕНАТА Е ЗАВЛАДЯНА ОТ ЧОВЕКА ОТДАВНА! ДО ЛУНАТА СЕ ПЪТУВА БЪРЗО И УДОБНО , АМА САМО ОТ ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА! А НАС НИ ЧАКА ЧИП 666, УЖ ЗА ДА ПЛЩАМЕ С НЕГО,
УЖ ЗА ПО-ДОБРО , ДА БЕ! И ТЕРОРИСТИ ДА СЛЕДЯЛИ С НЕГО.
ИЗНЕРВЕН СЪМ , И МИСЛЯ ДА ПРИКЛЮЧВАМ ЗА СЕГА, САМО В ЗАКЛЮЧЕНИЕ , ОТНОВО ВЪПРОС,
ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ОТ СПЪТНИК МОЖЕ ДА БЪДЕ КОНТРОЛИРАНО СЪЗНАНИЕТО ВИ?? ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ЧИП 666, ЩЕ ВИ НАПРАВИ РОБОТ, УПРАВЛЯВАН ОТ СЪЗДАТЕЛИТЕ МУ? ДА ,ДА , ТОЧНО ТАКА! НЯМА ТАЙНИ. ВСИЧКО КОЕТО МИСЛИТЕ И ЧУВСТВАТЕ ЩЕ БЪДЕ КОНТРОЛИРАНО ДИСТАНЦИОННО , И ТО НЕ ЩОТО ТЕ СА ГОЛЕМИ УМНИЦИ, А ЗАЩОТО НИЕ СМЕ НАИВНИ ТЕЛЕТА!!
АЗ ЛИЧНО НА ВЪПРОСА ЧИП ИЛИ СМЪРТ, БИХ ОТГОВОРИЛ , СМЪРТ!!! АМА ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ И В ГРОБА ПАК ЩЕ ВИ КОНТРОЛИРАТ???
ИДВА ВРЕМЕТО В КОЕТО ЩЕ КОПНЕЕМ ДА УМРЕМ,
АМА НИКОЙ НЯМА ДА НИ ПУСНЕ АВАНТА!!
ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ!!!

цитирай
27. анонимен - Молитва на разкаянието
07.02.2009 18:55
Помилуй ни Боже,по голямата си милост.Много пъти ни умий от нашите грехове. Защото СЕГА ги съзнаваме и греховете ни са винаги пред нас. Пред ТЕБЕ,пред ТЕБЕ едничкия съгрешихме и лошо пред ТВОИТЕ ОЧИ извършихме,тъй че ТИ си прав в ТВОЯТА присъда и чист в ТВОЯ съд.Отвърни ЛИЦЕТО си от греховете ни и изглади всичките ни беззакония. Сърце създай чисто в нас,БОЖЕ и правия дух ОБНОВИ вътре в нас! НЕ ни отхвърляй от лицето СИ и СВЕТИЯ ТВОЙ ДУХ не отнимай от нас.Върни ни радостта на ТВОЕТО спасение и с ТВОЯ ДУХ ни утвърди. И З Б А В И ни от кръвнина БОЖЕ,БОЖЕ на нашето спасение, и езикът ни ще възхвали ТВОЯТА ПРАВДА! Българско сърце съкрушено и смирено ТИ, БОЖЕ, не ще презреш. Амин
цитирай
28. maranatha - 666
14.01.2011 22:21
Белегът на звяра няма нищо общо с чипове, а с Божия закон. Защо е на челото и на ръката? Защото засяга ума - това, в което вярваме, и ръката - това, което вършим или работим.
цитирай
29. анонимен - insulin glargine pharmacy price
29.01.2012 08:29
pharmacy technician possibilites http://sundrugstore.net/categories/healthy-bones.htm description of retail pharmacy technician
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: val
Категория: Други
Прочетен: 535163
Постинги: 88
Коментари: 429
Гласове: 2536
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930